Spuitwerk

Ons motto is ‘overal waar verf op kan, spuiten wij ‘, daarbij kunt u denken aan tuinhekjes, deuren, keukenkastjes, meubels, radiatoren etc. maar ook aan onderdelen voor uw oldtimer, tractor, motor en brommer.

Carrosserie spuitwerk

Het bedrijfswagenpark is tegenwoordig het visitekaartje voor uw bedrijf. Uitstraling is een onderdeel van het positioneren van uw bedrijf. Als uw bedrijfsvoertuigen goed in de ‘verf’ zitten en netjes afgewerkt zijn geeft dat een vertrouwd gevoel.

Een wagenpark wordt degelijks blootgesteld aan allerlei risico’s, waarbij ongelukken vaak in een klein hoekje zitten. Beschadigingen van lak, belettering, al dan niet in combinatie met carrosserieschade zijn nu eenmaal niet te vermijden.

In onze ruin opgezette werkplaats beschikken zij over alle denkbare faciliteiten waaronder drie spuitcabines, tien voorbewerkingsplaatsen en een richtvloer vloer het herstel van schades. Trucks, aanhanger, opleggers, kranen, paardenwagens, bestelauto’s, marktwagens etc., elke vorm van professioneel transport kan naar wens worden hersteld en gespoten.

Desgewenst kunnen wij uw wagenpark ook voorzien van een bedrijfslogo, reclame of zelf complete nieuwe uitstraling. In samenwerking met een betrouwbaar reclamebedrijf kan elke wens worden vertaald in een passend ontwerp.

In overleg is het tevens mogelijk om een lakbestek met garantiebepaling af te geven op de gespoten voertuigen. 

Industrieel spuitwerk

Naast bedrijfswagens kunt u bij ons ook terecht voor industrieel spuitwerk. Daarbij kunt u denken aan machineframes en – onderdelen, hoogwerkers, containerbakken, lantaarnpalen of complete gasregelstations voor energieleveranciers.

Objecten voor industrieel gebruik kunnen worden gespoten in elk gewenste verfsysteem en laagdikte waarna er desgewenst een laagdikte rapport kan worden afgegeven op de bij ons compleet behandelde objecten.