Schadeherstel

Een ongelukje zit in een klein hoekje. Een parkeer- of manoeuvreerfout is snel gemaakt, ook door een ander.

Schade aan uw truck of trailer is een vervelende, ongewenste situatie en komt altijd ongelegen. Uw voertuig is een belangrijk onderdeel van uw bedrijfskapitaal en verdient zicht terug op de weg.

Vooral in de transportwereld is het belangrijk om schade zo spoedig mogelijk te herstellen, zodat uw bedrijfswagen weer snel mobiel is. Want stilstand kost geld. In onze werkplaats, die voorzien is van een richtvloer, kunnen wij de meeste reparaties uitvoeren en brengen wij uw voertuig weer terug in de originele staat. Door een goede samenwerking tussen klant en verzekeraar proberen wij uw voertuig zo snel mogelijk weer op de weg te hebben.

Ook schade aan kunststof delen, zoals spiegelkappen, bumpers en frontdelen worden bij ons professioneel herstel en in de juiste bedrijfskleuren gespoten. Nieuwe onderdelen kunnen door ons vooraf worden besteld en op kleur worden gespoten, zodat het daadwerkelijke schadeherstel zo efficiƫnt mogelijk plaatsvind.

Daarnaast is het mogelijk om de reclame of belettering weer opnieuw aan te brengen. Wij werken hiervoor samen met een betrouwbaar reclamebedrijf.